artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

nella kharisma – tembang rindu şarkı sözleri

isih tak simpen tembang rindu ning hapeku
tansah tak puter saben kangen marang esemmu
ono sworomu nembang lagu kesayanganmu
nggugah rinduku semono ketali tresnomu

eling naliko kowe nembang lewat gitar ungkap sayang
semono gawe kangen-kangenan naliko isih sesandingan
eling dek biyen kowe nembang, semono gawe ungkap sayang
saiki mung kari angenan, tresnomu mung dadi kenangan

isih tak simpen tembang rindu ning hapeku
tansah tak puter saben kangen marang esemmu
ono sworomu nembang lagu kesayanganmu
nggugah rinduku semono ketali tresnomu

eling naliko kowe nembang lewat gitar ungkap sayang
semono gawe kangen-kangenan naliko isih sesandingan
eling dek biyen kowe nembang, semono gawe ungkap sayang
saiki mung kari angenan, tresnomu mung dadi kenangan

# nella kharisma


Home . turkish . thailand . spanish . romanian . german . french . russian . polish . korean . japanese . italian