artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

nella kharisma – nasib 3 şarkı sözleri

senajan omahmu alas, pikirmu ra pati cerdas
penting urip biso tuku beras
uripmu pancen rekoso, rono-rene kebak cubo
nelongso tapi iso mangan sego

eling ndek mbiyen wektu mbakar telo
senajan nyolong telone tonggo
aduh gusti-ti-ti-ti-ti-ti-ti-ti-ti
kapan urip mulyo

kuru ora nduwe daging, ngenti koyo kucing kering
mung ola olo nang njero pos kamling
iku wes salahmu dhewe kok ora manut kancane
manggonmu malas sok kapan majune

ben dino nganggur ora tau kerjo
tansah rekoso urip sak ben dino
senajan soro urip dilakoni
mugo-mugo pinaringan rejeki

senajan manganmu ora tau tentu
nanging bojomu isih ketok lemu
seneng atimu nganti iso ngguyu
iso bebas nentokne uripmu

senajan omahmu alas, pikirmu ra pati cerdas
penting urip biso tuku beras
uripmu pancen rekoso, rono-rene kebak cubo
nelongso tapi iso mangan sego

eling ndek mbiyen wektu mbakar telo
senajan nyolong telone tonggo
aduh gusti-ti-ti-ti-ti-ti-ti-ti-ti
kapan urip mulyo

kuru ora nduwe daging, ngenti koyo kucing kering
mung ola olo nang njero pos kamling
iku wes salahmu dhewe kok ora manut kancane
manggonmu malas sok kapan majune

ben dino nganggur ora tau kerjo, tansah rekoso urip sak ben dino
senajan soro urip dilakoni, mugo-mugo pinaringan rejeki
senajan manganmu ora tau tentu, nanging bojomu isih ketok lemu
seneng atimu nganti iso ngguyu, iso bebas nentokne uripmu, iso bebas nentokne uripmu

# nella kharisma


Home . turkish . thailand . spanish . romanian . german . french . russian . polish . korean . japanese . italian