artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

nella kharisma – nasib 2 şarkı sözleri

mbok rew-ngi nganti koyo wong gendeng
polahanmu joget nganti mubeng-mubeng
mbiyen gulumu sering mbok taleni udeng
karepmu siji mung penontone seneng

neng ndilalah kok sering ketiban sial
ora bungah malah disawati sandal

model rambutmu mbok sisir nganti njegrik
ujur drijimu sepuluh kebak akek
pakulinamu lungguh mrongos ning ndukur dingklik
kowah-kowoh udelmu bodong dicucuk pitik

yen wayah wengi kowe kurang turu
nganti bojomu bola-bali nesu
piye karepmu mak’e kok bisa begitu

pamitmu metu nek wayah wengi
mung sangu gombal sing ora mbejaji
kok malah nekat mangkal ning jalan a yani

mak’e nyegat taksi, mak’e dadi penyanyi
mak’e razia lagi, mak’e ditangkap polisi

mbok rew-ngi nganti koyo wong gendeng
polahanmu joget nganti mubeng-mubeng
mbiyen gulumu sering mbok taleni udeng
karepmu siji mung penontone seneng

neng ndilalah kok sering ketiban sial
ora bungah malah disawati sandal

model rambutmu mbok sisir nganti njegrik
ujur drijimu sepuluh kebak akek
pakulinamu lungguh mrongos ning ndukur dingklik
kowah-kowoh udelmu bodong dicucuk pitik

yen wayah wengi kowe kurang turu
nganti bojomu bola-bali nesu
piye karepmu mak’e kok bisa begitu

pamitmu metu nek wayah wengi
mung sangu gombal sing ora mbejaji
kok malah nekat mangkal ning jalan a yani

mak’e nyegat taksi, mak’e dadi penyanyi
mak’e razia lagi, mak’e ditangkap polisi

# nella kharisma


Home . turkish . thailand . spanish . romanian . german . french . russian . polish . korean . japanese . italian