artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

nella kharisma – mulih jam piro (feat. adi gaclex) şarkı sözleri

kangmas sing bagus dewe, sampeyan muleh jam piro
kangmas sing ganteng dhewe, polahmu kok neko neko
aku kok sujono saben dino kowe lungo
pamit kerja sajak dolan karo sopo

sayang tak sayang sayang, aku ganteng hanya untukmu
sayang tak sayang sayang, janganlah gampang cemburu
mbok ojo sujono aku metu mesti kerjo
lak nyatane dek aku muleh nggowo belonjo

ra percoyo sopo sing ora sujono, iki sms’e sopo
dia bilang sayang kamu, dia bilang kangen kamu
duh kangmas sing galau aku

nesu dek, durung-durung kok cemburu, tak percayakah sayangku
cintaku hanya dirimu, sayangku hanya untukmu
tak mungkin tinggalkan kamu

kangmas sing bagus dewe, sampeyan muleh jam piro
kangmas sing ganteng dhewe, polahmu kok neko neko
aku kok sujono saben dino kowe lungo
pamit kerja sajak dolan karo sopo

sayang tak sayang sayang, aku ganteng hanya untukmu
sayang tak sayang sayang, janganlah gampang cemburu
mbok ojo sujono aku metu mesti kerjo
lak nyatane dek aku muleh nggowo belonjo

ra percoyo sopo sing ora sujono, iki sms’e sopo
dia bilang sayang kamu, dia bilang kangen kamu, duh kangmas sing galau aku
nesu dek, durung-durung kok cemburu, tak percayakah sayangku
cintaku hanya dirimu, sayangku hanya untukmu, tak mungkin tinggalkan kamu

# nella kharisma


Home . turkish . thailand . spanish . romanian . german . french . russian . polish . korean . japanese . italian