artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

nella kharisma – kangen setengah mati şarkı sözleri

kerlap kerlip lintang ono ring aw-ng aw-ng
ngengetaken isun rikolo ambi riko
semilire angin ono ring wayah wengi
nambahi sepine ati hang magih dewekan

kerlap kerlip lintang ono ring aw-ng aw-ng
ngengetaken isun rikolo ambi riko
semilire angin ono ring wayah wengi
nambahi sepine ati hang magih dewekan

duh nelongo rasane ati
pengen ketemu tapi sing biso
koyo dene mongso ketigo
ngarepno banyu udan teko

kangen iki setengah mati
mung riko hang biso nambani
sayang riko sak iki nong ngendi
wes suwe sun ngenten ngenteni

kerlap kerlip lintang ono ring aw-ng aw-ng
ngengetaken isun rikolo ambi riko
semilire angin ono ring wayah wengi
nambahi sepine ati hang magih dewekan

duh nelongo rasane ati
pengen ketemu tapi sing biso
koyo dene mongso ketigo
ngarepno banyu udan teko

kangen iki setengah mati
mung riko hang biso nambani
sayang riko sak iki nong ngendi
wes suwe sun ngenten ngenteni

# nella kharisma


Home . turkish . thailand . spanish . romanian . german . french . russian . polish . korean . japanese . italian