artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

demigod – cadas pangeran şarkı sözleri

Loading...

lamun tumpak kendaraan
antara bandung sumedang
urang bakal ngaliwatan
cadas nu matak hariw-ng

kawuwuh pungkal pengkolna
sisi lamping mapay jurang
matak muringis nenjona
baluas ninggal leuweungna

ref##
cadas pangeran
baheula hujan cimata
didieu pisan
korban jeung kateuleungeusan
cameuti geutih
ngaheumbat lara balangsa
ranggeuyan bagja
iraha arek bukah na
baheula didieu pisan
pangeran kornel tatandang
ngabela rebuan jiwa
sajarah geusan saksina

lamun tumpak kendaraan
antara bandung sumedang
urang bakal ngaliwatan
cadas nu matak hariw-ng
kawuwuh pungkal pengkolna
sisi lamping mapay jurang
matak muringis nenjona
baluas ninggal leuweungna
ref##
cadas pangeran
baheula hujan cimata
didieu pisan
korban jeung kateuleungeusan
cameuti geutih
ngaheumbat lara balangsa
ranggeuyan bagja
iraha arek bukah na
baheula didieu pisan
pangeran kornel tatandang
ngabela rebuan jiwa
sajarah geusan saksina

# demigod


Home . turkish . thailand . spanish . romanian . german . french . russian . polish . korean . japanese . italian